Informatii privind returul produselor

Dreptul la retragere in 14 zile pentru comert la distanta; rambursarea sumei platite in caz de retur

Conform OUG 34/2014, Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un bun sau sa renunțe la un serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul , intră în posesia fizică a produselor;

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa https://casadesign.ro/retur.

Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
– pentru Comenzile achitate cu card bancar ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
– pentru Comenzile achitate cu Op/Transfer/ -> prin virament bancar ;
– pentru Comenzile achitate ramburs / cu numerar, prin restituirea contravalorii produsului in contul bancar transmis de client

Conditii generale privind returul produselor

– Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite

– Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

– Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

– Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

– Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

Modalitati de retur

– retur la sediul societatii;

– retur prin curier sau posta

In oricare din situatiile in care cumparatorul decide sa returneze produsele achizitionate in termenele si conditiile prevazute mai sus, se recomanda contactarea casadesign.ro, telefonic sau prin e-mail , pentru a primi asistenta si sprijin privind returnarea produselor.