Livrarea produselor

Livrarea produselor

​Orice comandă va fi livrată, dupa ce aceasta a fost confirmată de către vânzător printr-o notificare scrisă (e-mail). Termenul de procesare a comenzii este de 1-2 zile lucrătoare.

Comenzile plasate în zilele lucrătoare înainte de ora 12:00, vor fi procesate de regula în aceeași zi, iar cele plasate după această oră, vor fi procesate în ziua lucrătoare următoare și vor fi livrate conform termenului de livrare specificat.

Termenul de livrare este cel afisat pe site in dreptul fiecarui produs/serviciu, calculat din momentul finalizarii procesarii comenzii (predarii catre curier), informatie care este actualizata permanent.

Termenul de livrare al produselor aflate pe stoc este intre 1 și 3 zile lucrătoare din momentul finalizării procesării comenzii (predării către curier).

Termenul de livrare al produselor care sunt manufacturate in atelierul de productie propriu al societatii care nu sunt pe stoc la momentul efectuarii comenzii, cuprinde perioada de timp exprimata in zile lucratoare necesara executiei acestora si transportului la adresa comunicata de cumparator, astfel cum este afisat pe site.

​Conform legislatiei în vigoare, comanda plasată pe acest site se consideră un contract între cumpărător și vânzător, fiecare parte trebuind să își îndeplinească atribuțiile. Aceasta înseamnă că vânzătorul se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar cumpărătorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

Livrarea produselor casadesign.ro  este asigurată de către o firmă de curierat cu care s-a încheiat în prealabil un contract de livrare.

Taxe de livrare:

– Gratuit, prin ridicare personala de la sediul vanzatorului;

– Gratuit, pentru comenzile a caror adresa de destinatie se afla pe raza mun. Craiova.

– Gratuit pentru comenzile care depasesc valoarea de 700 lei

– Se aplica taxe de livrare pentru comenzile care nu depasesc valoarea de 700 lei, cu exceptia produselor aflate in promotie cu “livrare gratuita”, afisate pe site. Taxele de livrare difera in functie de : volumul produselor comandate, regiune si zona geografica. Taxa de livrare aplicabila va fi afisata explicit in pagina “cos de cumparaturi” odata cu efectuarea comenzii.

In situatii exceptionale si din motive obiective, pentru termene de expediere sau de livrare ce nu pot fi respectate, vânzătorul va anunța cumpărătorul pentru a-i comunica termenul estimat pentru finalizarea livrării. În cazul în care noul termen de livrare nu va fi acceptat de către cumpărător, comanda poate fi anulată.

In cazul in care informațiile sunt furnizate greșit sau incomplet de către cumpărător, vânzătorul nu poate garanta respectarea termenelor de livrare. În aceasta situatie, comanda poate fi anulată de către vânzător.

Pentru orice probleme referitoare la livrarea produselor, va rugam sa contactati casadesign.ro telefonic sau prin e-mail, pentru asistenta si sprijin in rezolvarea acestora.